Wil jij ook meer planten in je huis maar weet je niet zo welke? Welke planten zijn bijvoorbeeld ideaal voor de badkamer of juist voor de slaapkamer? En welke planten zijn geschikt voor jou en je groene (en misschien niet zo groene ;-)) vingers?

Met de juiste planten woon je lekkerder.
Planten hebben een positief effect op jou en je interieur. Planten geven sfeer en kleur aan iedere ruimte in huis, maar ook zuurstof en verfrissen de lucht waarin je leeft.

Helaas niet zijn alle planten geschikt voor elke ruimte in je huis, sommige planten hebben meer licht nodig dan andere planten of kunnen beter tegen een vochtige omgeving. Daarnaast is het ook slim om te kijken hoe “groen” jouw vingers zijn en welke planten daar het beste bij passen. Het is immers hartstikke zonde wanneer je maar kort van mooie kamerplanten kan genieten omdat je ze teveel of juist te weinig water geeft.

In samenwerking met Shopinstijl hebben wij een test gemaakt waarin de ideale plant voor jou naar voren komt. Uiteraard mèt een bijpassende pot in jouw favoriete woonstijl.

Klik hier om naar de test te gaan.