betaling, verzendkosten en levertijden

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Bij PLNTN kan je betalen door middel van iDEAL, Paypal, Mastercard, VISA en Klarna. Wanneer je met Paypal betaalt, heb je ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.

– iDEAL: Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Wanneer je gebruik maakt van iDEAL, is registratie niet nodig. De betalingen via iDEAL komen snel bij ons binnen, waardoor wij jouw bestelling snel kunnen verwerken.

– PayPal: Het is snel en eenvoudig om via PayPal een transactie te plaatsen. Je hebt alleen een account en een wachtwoord nodig. PayPal biedt de mogelijkheid om je bankrekening aan een PayPal-rekening te koppelen. Via PayPalbetalingen worden je financiële gegevens niet bekend bij PLNTN. Let erop dat je tegoed hebt op je PayPal rekening. Aan deze betaalmethode zijn geen transactiekosten verbonden.

– Creditcard (Mastercard / VISA): Met creditcards van VISA en Mastercard betaal je eenvoudig jouw bestelling.

– Klarna: Geeft je de mogelijkheid om je online bestelling achteraf te betalen. Via Klarna kan je tot 14 dagen na levering je bestelling betalen. Wil je hiervan gebruik maken? Kies bij het afrekenen van de producten in je winkelwagen dan voor Klarna als betaalwijze.Binnen 1 week na levering ontvang je per e-mail je factuur van Klarna. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen via iDEAL of per bankoverschrijving. Klarna is op dit moment alleen als betaalwijze te kiezen voor orders tot EUR 2500.- De voorwaarden kunt u op deze pagina downloaden.

Wat zijn de verzendkosten bij PLNTN?
Alle prijzen van de planten zijn altijd inclusief verzendkosten. Je krijgt dus geen extra verzendkosten.

Wat is de levertijd van mijn bestelling bij PLNTN?
Wij maken gebruik van slow shipment. De planten worden twee keer per week, direct vanaf de kweker bij je thuisbezorgd, zo zijn ze altijd vers. Onze bezorgmomenten zijn op woensdag en zaterdag. Bestel je op maandag t/m woensdag, dan staat de bezorger op zaterdag aan je deur. Bestel je donderdag t/m zondag dan wordt jouw bestelling op woensdag bezorgd. Wil je een specifiek aflevermoment? Geef dit dan aan bij de ‘opmerkingen’ op je bestelling.